Billede af forfatter, Iben Mondrup i gang med at give foredrag via Microsoft Teams.
Foto: Kathrine Sørensen Bech

Mød Iben Mondrup hjemme fra din egen stue

26. 02. 2021

Varm op til litteraturfestivalen Ordkraft 2021 med Iben Mondrup, når biblioteket live streamer hendes foredrag om bestsellerromanen ”Tabita”. Samtidig får du seneste nyt om årets Ordkraft

Selvom vi ikke kan mødes til fysiske arrangementer, fordi biblioteket holder lukket, kan du alligevel opleve bestsellerforfatteren Iben Mondrup, som optakt til litteraturfestivalen Ordkraft.

Vi live streamer nemlig foredraget med Iben Mondrup, så du trygt og sikkert kan opleve forfatteren hjemme fra stuen via en PC, tablet eller mobil og med en kop varm kaffe indenfor rækkevidde.

Hvornår kan jeg være med?

Du kan læse mere om de enkelte arrangementer på bibliotekernes hjemmeside

18/3 Hjørring Bibliotekerne

22/3 Brønderslev Bibliotek

23/3 Thisted Bibliotek

24/3 Aalborg Bibliotekerne

Grønlandske skæbner

Med et indgående kendskab til det grønlandske samfund kredser Iben Mondrups forfatterskab om de skæbner og familier, der befinder sig i spændingsfeltet mellem dansk og grønlandsk kultur. Senest i romanen ”Tabita”, der tager os tilbage til 1960’erne, hvor vi kommer helt ind under huden på børnene Tabita og Vitus, der ligesom flere hundrede andre grønlandske børn blev bortadopteret til danske familier uden videre.

I sit foredrag vil Iben Mondrup fortælle om sit arbejde med romanen og sit forfatterskab, der også tæller den hjerteskærende gennembrudsroman Godhavn, der vandt DR romanprisen i 2015.