Jesper Wung-Sung signerer bøger til Ordkraft 2018. Der er en stor kø af glade mennesker.
Foto: Peter Søholm. Jesper Wung-Sung som er på programmet i år, signerer bøger til Ordkraft i 2018

Ordkraft klar med ord og litteratur og musik

01. 06. 2021

Ordkraft afvikles som forskellige medleys 18. september, og billetsalget indledes onsdag 2. juni

Sara Blædel, Jesper Stein, Carsten Jensen, Mich Vraa, Leonora Christina Skov, Jesper Wung-Sung (Billedet) og Rasmus Tantholdt. De og mange flere forfattere glæder sig til at møde publikum, når Ordkraft 18. september åbner dørene i Nordkraft for en éndags-festival.

Se alle de medvirkende her

Ord og musik i skøn forening

Og de er ikke alene. Rapper Jonny Hefty og jazzmusiker Kenneth Dahl Knudsen er der også. De blander sig i skøn forening i de enkelte medleys.

Find oversigt over alle medleys her

Ordkraft ønsker at overholde alle retningslinjer i forhold til Covid-19 og sikrer med de planlagte medleys en god og forsvarlig afvikling af ord- og litteraturfestivalen for alle deltagere.

Oplevelsespakker med 3-5 indslag

Man kan derfor ikke som tidligere år gå fra sted til sted og sammensætte sit eget program. I stedet skal man på forhånd købe adgang til et eller flere medleys, som er oplevelsespakker med hver 3-5 indslag, der varer fra halvanden til to en halv time.

Vores nye bestyrelsesformand, Per Lyngby, glæder sig over, at publikum igen får mulighed for at møde og opleve forfatterne.

Vi måtte aflyse festivalen i 2020 og igen i foråret 2021. Så meget desto mere glædeligt er det, at vi nu endelig kan invitere publikum indenfor til ord, litteratur og musik,” siger han. ”Vi har et stærkt og varieret program, og vi har mere på vej, når Ordkraft igen bliver en tredagesfestival, som planlægges til 7., 8. og 9. april 2022.

Skynd dig at købe din billet

Billetter til festivalen lørdag 18. september 2021 sælges til 50 kroner fra onsdag 2. juni. Det sker efter først til mølle-princippet.

Yderligere oplysninger hos projektleder Anine Sander Kaas, tlf. 25204370, eller bestyrelsesformand Per Lyngby, tlf. 40741616.