Musikeren Solvej
Foto: Peter Søholm

Tak for i år - Ordkraft 2021 i billeder

20. 09. 2021

Et forrygende festfyrværkeri af ord, musik, litteratur og samvær. Se highlights fra årets Ordkraft-festival.

Lørdag d. 18. september blev Ordkraft atter vakt til live, og hundredevis af gæster, medvirkende og samarbejdspartnere var med til at skabe en fantastisk dag i Nordkraft og på Teglgårds Plads i Aalborg.

Vores fotograf Peter Søholm var på pletten, og du kan se flere glimt fra Ordkraft 2021 her. Det samme var TV2 Nord, der sendte live fra Royal Stage hele dagen. Du kan se eller gense samtalerne med blandt andre Leonora Christina Skov, Jesper Stein, Sara Blædel, Carsten Jensen, Mich Vraa og Jesper Bugge Kold her

Vi glæder os allerede til at slå dørene op til hele tre festivaldage d. 7.-9. april 2022. Du kan finde flere spændende Ordkraft-arrangementer i de kommende måneder her.

Tak for i år!