Foreningen Ordkraft

Mummum Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen
Foto: Line Klein

Bag om Mummum.dk – fra hobby til en af Danmarks største madblogs

mandag 04. oktober 2021 kl. 19:00 - 20:30
Gratis

Mød Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen - de to unge nordjyder, der siden 2017 har blogget om mad på Mummum.dk. Hør dem fortælle om bloggen, deres kærlighed til mad og deres kogebog "Mummum", hvor de præsenterer lækre opskrifter på hverdagsretter, som er nemme at gå til for folk i alle aldre.

Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen er nogle af Danmarks største madbloggere og har stor succes med deres Mummum-univers, der både tæller en hjemmeside, Instagram- og Facebookprofil samt en Youtube-kanal, hvor de laver masser af kager og brød til stor inspiration for seerne. De laver al slags mad, men de er især kendt for deres opskrifter på pølsehorn, der har fået mere end 250.000 klik på hjemmesiden.

De to unge nordjyder begyndte med at blogge på Mummum.dk i 2017, og siden har de ikke set sig tilbage. De har også sammen skrevet den fysiske kogebog "Mummum", hvor de præsenterer lækre opskrifter på hverdagsretter, som er nemme at gå til for folk i alle aldre.

Så hvis du mangler lidt inspiration til hverdagens madlavning eller blot kunne tænke dig at møde Amanda og Mathilde og opleve deres positive vibes – ja, så er det her lige noget for dig.

Der er gratis entré, men tilmelding er nødvendig via dette link.

Arrangementet er en del af #ViGenstarterAalborgSammen

Samarbejdspartnere: Ordkraft, FOKUS Folkeoplysning, Aalborg Kommune